Tuulilasivauriot

Tuulilasin korjaus,
tuulilasin vaihto

Värisuora on myös tuulilasivaurioiden korjaamisen ja vaihtamisen ammattilainen.

Tuulilasiin tullut pienikin särö tai kiveniskemä laajenee helposti ajan mittaan koko tuulilasin alueelle ulottuvaksi halkeamaksi.

Kuljettajan näkökentässä oleva lasivaurio yleensä myös johtaa ajoneuvon hylkäämiseen katsastuksessa. 

Toimimalla nopeasti vaurion jälkeen voit vielä säästyä tuulilasin vaihdolta. 

Tuulilasivaurion sattuessa:

  1. Suojaa uusi kiveniskemä tai särö tuulilasissa mahdollisimman pian esimerkiksi teipillä, jottei lika pääse sisään halkeamaan.
  2. Soita Värisuoran Jyväskylän tai Äänekosken toimipisteeseen ja varaa aika tuulilasin korjaukseen.  Tuulilasin särö tai halkeama täytetään hartsilla, joka kovetetaan UV-valolla. Lopuksi korjausalueen pinta hiotaan sekä kiillotetaan ja työ on valmis. Vaurio on korjattuna parhaimmillaan lähes huomaamaton, mikäli pääsemme tekemään korjauksen nopeasti vaurion syntymisen jälkeen, eikä halkeaman sisälle ole päässyt likaa. Korjauksen jälkeen autosi tuulilasi on taas kunnossa ja näkyvyys taattu!  
  3. Mikäli lasivakuutus sisältyy ajoneuvosi vakuutuksiin, on vaurion korjaaminen jopa veloituksetonta. Vakuutusyhtiö maksaa tällöin tuulilasin korjaamisen puolestasi ja bonuksesikin säilyvät yleensä ennallaan. Mittavammissa tuulilasivaurioissa vaihdamme rikkoontuneen tuulilasin uuteen. Mikäli ajoneuvosi vakuutuspakettiin sisältyy lasivakuutus, maksat tuulilasin uusimisesta vain vakuutuksesi mukaisen omavastuun.